Хапчетата за секс - Zdrave I Krasota
ГлавнаРегистрацияВход Elit5
Lovenet
Понеделник, 26.06.2017, 14:06
  Хапчетата за секс - Zdrave I Krasota Добре дошли Гост | RSS

[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Zdrave I Krasota » Test category » Seks na eks » Хапчетата за секс
Хапчетата за секс
melisaДата: Понеделник, 20.06.2011, 21:32 | Съобщение # 1
Подполковник
Група: Администратори
Съобщения: 139
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline


Хапчетата за секс са един бърз и много ефикасен начин да се върне желанието за секс у мъжа. Но кога и при какви условия е нормално да се вземе такова хапче? През последните години хапчетата от типа на Виагра придобиха голяма популярност. Те са помощници на мъжа в доказването му пред секс партньорката и то най-вече във възрастта, в която по правило се счита, че сексуалната мощ намалява. Но някои мъже правят грешката да вземат тези хапчета още докато са млади, при наличието на каквито и да било сексуални проблеми, а това вече е опасно, защото тогава смущенията може да са от съвсем друг характер.
Чудото наречено Виагра

Ако се чудите какво е това чудо хапчето за секс, знайте че това са всички медикаменти, които имат мигновен ефект върху ерактилната функция на мъжа. Това са всички Виагри, Левитра, Циалис и много други, които може да се намерят на пазара. Медицината е нарекла тази група медикаменти с едно име – PDE-5 инхибитори. Действието на тези вещества е на основата на запълване на кавернозните тела с кръв, което пък от своя страна води до бърза и издръжлива ерекция.

Трябва да имате предвид, че тези медикаменти не са с лечебна цел и не се приемат системно. Хапчето за секс трябва да се вземе от 20 минути до един час преди сексуалния акт. Действието на хапчето е няколко часа, дори може да достигне рекордните 36 часа. За повечето от тях няма информация да създават неудобство на мъжа, ако не бъде сексуално стимулиран и предразположен към сексуален акт.

Различните видове инхибатори от класа PDE-5 имат едно сходно действие, но заради различните съставки са с различни странични ефекти, бързина на действието и продължителност на ефекта. Ето защо е много вероятно един мъж да се повляе добре от един вид, но изобщо да не усети ефекта на друг вид хапче.
Кои са случаите, в които трябва да се взима хапче за секс?

* Преди всичко след задължителна консултация с медицинско лице, което ще съобрази какво е общото състояние на мъжа, както и ще вземе под внимание неговата възраст;
* За да получи ерекция;
* За да бъде по-издръжлив, а броя на сексуалните актове за една вечер да са повече на брой;
* За да се изпълни с достатъчно кръв мъжкия член;
* За да помогне на пениса да не губи твърдостта си дълго време, или пък да не се получи смущение в ерекцията от външни фактори.

А кога е противопоказно мъжът да приема Виагра?

Младият мъж по принцип няма нужда от такива медикаменти. Но все пак много от младите, 30-40 годишни мъже, взимат хапче за секс, за да блеснат в леглото. Има случаи на 20-30 годишни мъже, които страдат от еректилна дисфункция, само че тя е напълно лечима в тази възраст и не е свързана с годините. Като цяло, обаче, трябва да се обърнете към специалист. В никакъв случай не бива да се примирявате със своето положение и да търсите някакво временно решение, каквото са хапчетата за секс. Ако се наложи да се използват системно, то това непременно трябва да става под лекарско наблюдение.

Ако приемът на Виагра премине под лекарско наблюдение, поне първите няколко пъти лекарят трябва да прецени от кой вид и по колко пъти на ден ще се повлияе най-добре партньорът ви. Мъжете, прекарали инсулт, страдат от чернодробни заболявания и други сърдечни усложнения, и в никакъв случай не бива да взимат тези хапчета. Те може да застрашат не само здравето, но и живота им. Ако мъжът приема и други лекарства те също трябва да се взимат под внимание, затова е нужна консултация със специалист. Реши ли сам да се лекува, мъжът може да се погуби, тъй като взаимодействието между някои съставки може да е силно отрицателно.

Като цяло най-доброто хапче за секс е жената. Така че преди да пратите мъжа си на лекар или до аптеката, убедете се, че вие сте се постарали достатъчно, за да събудите сексуалните желания на своя партньор.
Прикачвания: 6539692.jpg(59Kb)
 
Zdrave I Krasota » Test category » Seks na eks » Хапчетата за секс
Страница 1 от 11
Търси:

 

Copyright MyCorp © 2017
Сайтът е създаден в системата .