3 бързи отговора за мастурбацията - Zdrave I Krasota
ГлавнаРегистрацияВход Elit5
Lovenet
Понеделник, 26.06.2017, 14:10
  3 бързи отговора за мастурбацията - Zdrave I Krasota Добре дошли Гост | RSS

[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Zdrave I Krasota » Test category » Intimno » 3 бързи отговора за мастурбацията
3 бързи отговора за мастурбацията
melisaДата: Сряда, 07.12.2011, 23:06 | Съобщение # 1
Подполковник
Група: Администратори
Съобщения: 139
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline


Мастурбацията - какво и защо?

Кой мастурбира? Всички! Мастурбацията или самозадоволяването е поведение, което е характерно и се среща дори при хората, които имат постоянен сексуален партньор и регулярни сексуални контакти. Проведено наскоро проучване сред хора на възраст между 18 и 60 години показало, че 95% от мъжете и почти толкова от жените – 89% – не се притесняват да си признаят, че мастурбират.

Някои психолози определят дори мастурбацията при подрастващите за нещо нормално – това е начин детето да опознае своето тяло.

Защо е необходима мастурбация? Чрез самозадаволяването човек облекчава сексуалното напрежение, което се натрупва в тялото му с течение на времето. Това важи с пълна сила за хората, които няма интимен партньор или за тези, чиито партньори не са готови все още за сексуален контакт.

Мастурбацията е и начин да получат сексуално удоволствие и тези, които се страхуват от нежелана бременност или от заразяване с болести, предавани по полов път.

Нормална ли е мастурбацията? Въпреки че мнозина гледат с неодобрение към този подход за овладяване на сексуалното желание и намаляване на напрежението, специалисти в областта на човешкото физическо и сексуално здраве многократно са привеждали доказателства за това, че маструрбацията е нещо нормално. Тя е здравословна и приятна, лесна за изпълнение сексуална активност.

Все пак, когато мастурбацията потиска сексуалната активност с партньор, тя се счита за отклонение.
Прикачвания: 3143384.jpg(20Kb)
 
Zdrave I Krasota » Test category » Intimno » 3 бързи отговора за мастурбацията
Страница 1 от 11
Търси:

 

Copyright MyCorp © 2017
Сайтът е създаден в системата .